Opmerkelijk: Vrouweneersteklasser krijgt drie rode kaarten in tien minuten en staakt de wedstrijd

18 december 2017 15:57

Opvallend nieuws vanuit de eerste nationale van het vrouwenvoetbal, waar een wedstrijd werd gestaakt in minuut 64. En dus krijgt de match (meer dan waarschijnlijk) nog een ferm staartje.

Bij de rust stond Saint-Ghislain in eigen huis 1-0 voor tegen Moldavo, na de pauze liep het echter helemaal verkeerd in de wedstrijd.

Eerst kreeg Bo Schepkens haar tweede gele kaart voor het uittrappen van de cornervlag, maar daar stopte het allerminst.

Janna Van Hove én Emma Coolen werden namelijk ook nog uitgesloten, waarop de acht overgebleven speelsters van Moldavo genoeg gezien hadden en uit voorzorg naar binnen gingen uit protest.