Misverstand? Cercle Brugge countert na mededeling Club Brugge over veld in Jan Breydel

19 december 2017 09:32

Het veld in het Jan Breydelstadion is aan vervanging toe door de zware regenval van de voorbije weken, gecombineerd met sneeuw én het wekelijks bespeeld worden door twee clubs. De twee clubs in het stadion ruziën nu over de hele zaak.

De stad Brugge komt deze keer niet meer tussen in de kosten, maar Cercle Brugge had eerder een intentie laten blijken mee te gaan betalen. Daar komen ze nu echter volgens Club Brugge op terug. "Club Brugge heeft met ontgoocheling kennis genomen van de beslissing van Cercle Brugge om niet mee te participeren in de aanleg van een nieuwe grasmat", klonk het bij blauw-zwart.

Gemaakte afspraken

Maar Cercle reageert verbaasd op die mededeling en komt nu ook zelf met een statement op de webstek van groen-zwart. "Eind vorige week werd Cercle Brugge gevraagd om de helft van de kosten van de nieuwe grasmat te betalen, zonder vooraf geraadpleegd te worden omtrent de aanbestedingsprocedure", aldus de Vereniging.

"Cercle heeft een overeenkomst tot eind 2019 over de bijdragen voor de velden, maar wilde met een mail aan Club Brugge daarover in dialoog gaan. Cercle Brugge is zeker van oordeel dat het hier om een misverstand van Club Brugge gaat en wacht het antwoord van Club Brugge op deze uitnodiging tot dialoog af, maar staat er ook op dat Club Brugge zich aan de gemaakte afspraken houdt."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.