Vijfde editie Soccer Trophy belooft opnieuw een succes te worden: "Hier zijn we trots op"

22 december 2017 17:52

In de Kerstperiode wordt traditioneel gevoetbald in Park Spoor Noord te Antwerpen. De Soccer Trophy zorgt er al vijf jaar voor een uniek concept. Dit jaar kunnen 2400 voetballers er terecht voor een tornooi.

"We zijn hier als stad heel fier op", aldus schepen van Sport Ludo Van Campenhout. "Het gaat goed met het voetbal in Antwerpen, zowel op het veld als in de zaal. Dit is een mooie traditie in de kerstvakantie. 300 teams van 8 spelers, dus 2400 sporters, kunnen terecht op deze velden."

Organisator Jan Baele gaf nog wat extra informatie mee. "Voor het laatste weekend zijn er nog inschrijvingen mogelijk. Er zijn ook enkele gerenommeerde teams aanwezig: "Antwerp, Beerschot Wilrijk, Berchem, Mechelen, Lierse, FT antwerpen, Futsal Besiktas Gent, Westerlo en meer."

Panna-arena's en veel meer

Ook de randanimatie is opnieuw aanwezig. "Er zijn nu twee Panna-arena's, de EA Sports speelkasten, springkastelen en kickers zijn uiteraard opnieuw van de partij." Bovendien is er ook nog de Warmste Match voor het goeie doel, meer info daarover, kan u hier vinden.

"Ik ben vereerd dat ik opnieuw peter kan en mag zijn van dit mooie project", voegde Mohamed Messoudi er nog aan toe. Voor alle inlichtingen en om nog met een ploegje in te schrijven, kan u hier terecht.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren \\ Forcom Antwerpen \\ Beerschot
 
 
Reacties.