Hein met grote lof na zwakke match: "Hij was fantastisch, top,..."

23 december 2017 08:00

Anderlecht speelde zeker geen grootse wedstrijd tegen Eupen. Maar toch had Hein Vanhaezebrouck achteraf grote lof voor één van zijn spelers. Na zo'n match en de superlatieven vlogen toch in het rond: "Hopelijk voor Martinez heeft hij deze match ook gezien."

Eerlijk? We hadden er zelf niet zo op gelet omdat Eupen aanvallend weinig of niets voorstelde. Maar Vanhaezebrouck haalde toch voorbeelden aan. "Leander was fantastisch achteraan. De voorbije weken slikten we acht goals in twee matchen, dus doet het deugd om de nul te houden. En Leander was daarin een serieus lichtpunt."

"We hebben de bal eens verloren op de helft van Eupen... De spurt die Leander op dat moment trekt, is gewoon schitterend, top! Dat was aangenaam om op te merken."

Martinez

Het kan ook gezien worden als een manier om Dendoncker warm te maken voor de positie van centrale verdediger. "Ik hoop voor hem dat Martinez (de bondscoach natuurlijk) deze match ook gezien heeft. Door de afwezigheid van Kara kon ik niet anders dan Leander achteruit trekken. Maar dat deed hij toch enorm goed!"

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Eupen
 
 
Reacties.