Arme Rode Duivel! Chadli had zich zijn comeback bij West Bromwich helemaal anders voorgesteld

23 december 2017 20:25

Brute pech voor Nacer Chadli, die vandaag zijn comeback mocht vieren bij West Bromwich Albion. Amper een kwartier na zijn invalbeurt mocht onze 28-jarige landgenoot opnieuw de aftocht moest blazen. De Rode Duivel tastte naar zijn dijbeen en moet vrezen voor een nieuwe inactiviteit.

Onze Belgische flankaanvaller startte op bezoek bij Stoke City op de bank, maar mocht na de theepauze zijn opwachting maken. Het team van Chadli keek immers tegen een 2-0 achterstand aan en er moest dringend iets gebeuren.

Na zes minuten in de tweede helft lukte de Venezolaanse spits Salomón Rondón de aansluitingstreffer, maar op het uur sloeg het noodlot toe voor het jeugdproduct van Standard. Hij werd geblesseerd afgelost door Jay Rodriguez. In de toegevoegde tijd zorgde thuisspeler Ramadan Sobhi nog voor de 3-1.

Als we WBA-coach Alan Pardew mogen geloven, zou de technisch vaardige Rode Duivel opnieuw sukkelen met de dij, een blessure die hem eerder al een maand aan de kant hield. Het is nog niet duidelijk hoe erg het gesteld is met de stijlrijke winger. Wel duidelijk: het jaar 2017 eindigt flink in mineur voor Chadli...

Glenn Bogaert

Premier League \\ West Bromwich \\ Stoke City
 
 
Reacties.