Noodlot slaat weer toe voor eeuwige pechvogel Kompany: Rode Duivel druipt af met tranen in de ogen

27 december 2017 21:10

Vincent Kompany blijft maar op de sukkel. Vier dagen na zijn comeback tegen Bournemouth heeft de centrale verdediger van Manchester City opnieuw een blessure opgelopen. De 31-jarige 'skipper' hield het tegen Newcastle welgeteld tien minuten vol. Met tranen in de ogen verliet hij het veld, een drama.

Houdt die miserie dan nooit eens op voor de aanvoerder van onze nationale ploeg en leider in de Premier League Manchester City? Kompany stond op bezoek bij Newcastle United voor de tweede keer op rij in de basis, maar zijn optreden was van korte duur.

Met een pijnlijke grimas droop de defensieve sterkhouder al vroeg af, zichtbaar zwaar aangeslagen nam onze in het Etihad Stadium op handen gedragen landgenoot plaats op de bank. Brute pechvogel Kompany werd afgelost door de Braziliaanse aanvaller Gabriel Jesus. Het is zijn zoveelste tegenslag, ook alweer de derde dit seizoen.

Carla Kompany, de vrouw van onze Rode Duivel, leefde op Twitter mee met haar getroffen halve trouwboek: "Dit breekt mijn hart omdat ik weet hoe hard Vincent werkt en hoe hard hij voor het voetbal leeft. Hij is echter zo dat gefocust dat hij niet zal stoppen met vechten en de jongens altijd zal blijven steunen." Mooie woorden van troost.

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester City
 
 
Reacties.