Brugse huurlingen bij Eindhoven over dé Rode Duivel die België aan de wereldtitel moet helpen: "Als hij dat niveau kan halen, dan kunnen we ver geraken"

29 december 2017 12:00

Bij FC Eindhoven spelen met Jellert van Landschoot en Dennis van Vaerenbergh dit seizoen twee Brugse huurlingen. Elke dag tussen kerst en nieuwjaar leggen we de twee talenten van blauw-zwart een aparte vraag voor. Vandaag: wie wordt de belangrijkste Rode Duivel op het WK?

Jellert van Landschoot: "Ik hoop op Hazard. Als je hem ziet spelen in de Premier League, vind ik niet dat hij hetzelfde toont bij België. Als hij op het WK hetzelfde niveau haalt als bij Chelsea, kunnen we ver geraken." Van Landschoot bekijkt veel filmpjes van spelers als Hazard en De Bruyne om van hen te kunnen leren. (Lees er HIER meer over)

Als Hazard hetzelfde niveau haalt als bij Chelsea, kunnen we ver geraken

Dennis van Vaerenbergh rekent op meerdere spelers tijdens het WK. "Ik denk aan Eden Hazard en Kevin De Bruyne, maar ook van Romelu Lukaku verwacht ik iets." Lukaku is op 24-jarige leeftijd al topschutter bij de Rode Duivels en is iemand waar Van Vaerenbergh naar opkijkt. (Dat leest u HIER)

Diederik Geypen - Ian De Coster

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Club Brugge \\ Eindhoven \\ Chelsea \\ België
 
 
Reacties.