Waar houden de Brugse huurlingen van FC Eindhoven zich mee bezig naast het voetbal?

30 december 2017 12:00

Bij FC Eindhoven spelen met Jellert van Landschoot (20) en Dennis van Vaerenbergh (19) dit seizoen twee Brugse huurlingen. Elke dag tussen kerst en nieuwjaar leggen we de twee talenten van blauw-zwart een aparte vraag voor. Vandaag: wat doen ze als ze niet moeten voetballen?

“Nu heb nog weinig hobby's naast het voetbalvoetbal, maar vroeger ging ik heel vaak fietsen met mijn broer", vertelt Van Vaerenbergh. "Zo een keer gaan mountainbiken om dan zo wat door de modder te kunnen rijden enzo, dat vond ik wel plezant. Nu gaat dat niet meer, want ik mag geen gevaarlijke sporten meer doen."

Waarom ik niet verder ging met mountainbike? Ik kon mijn broer niet volgen (lacht)

Op de vraag of hij nooit geen ambitie heeft gehad om zich te ontwikkelen in het mountainbiken antwoordde van Vaerenbergh lachend: “Nee, want ik kon mijn broer nooit volgen toen.”

Vrienden en familie

Van Landschoot: “Vooral in mijn vrije momenten genieten van mijn vrienden. ik zit hier door de week op appartement en in het weekend keer ik terug naar huis. Dan probeer ik zoveel mogelijk met vrienden en familie dingen te doen. Dat is echt belangrijk voor mij."

Diederik Geypen - Ian De Coster

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eindhoven
 
 
Reacties.