Bij Atlético Madrid tellen ze nog ietsje harder af naar 2018 want dan mag deze trefzekere krachtpatser zijn opwachting maken

31 december 2017 17:32

Atlético Madrid doet het met een tweede plaats allesbehalve slecht in de Primera División en de ploeg van - de straks mogelijk vertrekkende - Yannick Carrasco beschikt nog niet eens over z'n geheime wapen Diego Costa. De Spaanse topspits mag pas vanaf 1 januari 2018 aantreden voor de Spaanse topclub

De van Chelsea overgekomen aanvaller wacht al een tijdje op zijn grote (r)entree in Madrid, de voorbije maanden moest de Spaanse stormram het nodige geduld uitoefenen omdat het gestrafte Atlético geen transfers mocht doen. Vandaag werd de geliefde aanvaller alvast warm verwelkomd tijdens een voorstelling in het Estadio Wanda Metropolitano.



Diego Costa had in 2014 een levensgroot aandeel in de titel van 'Los Rojiblancos' en de vurige fans van de stadsrivaal van Real Madrid hopen dat de intussen 29-jarige Costa ook nu weer voor een lading doelpunten zorgt. Opvallend: Atlético scoorde dit seizoen nog maar 25 keer, het zal het torinstinct van 'De Wasbeer' dus goed kunnen gebruiken.

Killer Costa zelf kijkt alvast reikhalzend uit naar zijn debuut: "Naar deze dag heb ik lang uitgekeken. Ik heb keihard getraind, maar nu wil ik vooral spelen want het trainen, ben ik intussen kotsbeu. Mijn vormpeil is beter dan toen ik hier arriveerde. Ik heb me uitstekend voorbereid en ben klaar om mijn steentje bij te dragen." Debuteren, kan nu woensdag al in de Spaanse beker of volgende week zaterdag in de competitie tegen Getafe.

Glenn Bogaert

Atlético Madrid
 
 
Reacties.