Een fameuze blunder of zijn er hackers aan het werk? Nike "verklapt" nieuwe topaanwinst van FC Barcelona

31 december 2017 11:23

Philippe Coutinho stond afgelopen zomer al dicht bij een transfer naar Barcelona, maar Liverpool wilde toen van geen vertrek van het Braziliaanse goudhaantje weten. Als we echter een bizar bericht op de officiële website van het sportmerk Nike mogen geloven dan is het zéér binnenkort wel prijs.

“Philippe Coutinho is klaar om Camp Nou in vuur en vlam te zetten. Shop jouw FC Barcelona-tenue voor 2017/2018 met de naam van de Magician. Snel: gratis personalisatie is maar beschikbaar tot 6 januari", klinkt het. Een bijzonder opmerkelijk bericht op de website van de wereldbekende shirtsponsor van FC Barcelona dat niet aan de aandacht van de attente voetbalfans is ontsnapt.

Of het om een blunder of het werk van hackers gaat, is niet duidelijk. Het is in ieder geval erg bizar dat de link die je moet openen om het shirt te kunnen kopen, leidt naar een pagina die helemaal niet bestaat. En wat doet Andrés Iniesta in beeld? Het doet vermoeden dat het om een stunt van flauwe grappenmakers gaat. De 25-jarige Braziliaan staat in ieder geval nog altijd uitdrukkelijk op het verlanglijstje van FC Barcelona, dat bereid zou zijn om 150 miljoen euro neer te tellen voor de sterspeler van Liverpool.

Glenn Bogaert

Premier League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
Reacties.