? Wat als impulsieve Paul Pogba hier gewoon van de bal was gebleven? Tja, we zullen het nooit weten...

31 december 2017 08:31

Manchester United kwam gisteren niet verder dan een povere 0-0 tegen Southampton. Meest opvallende wapenfeiten op Old Trafford: Romelu Lukaku die al vroeg werd afgevoerd na een luchtduel én een afgekeurd doelpunt van Paul Pogba tien minuten voor tijd. En die laatste fase zal nog even nazinderen...

De Franse middenvelder had niet zijn avondje en toch was hij bijna nog de grote held geworden. Het maatje van Romelu Lukaku tikte een kleine tien minuten voor tijd immers de 1-0 binnen. Klein probleempje: de man van 105 miljoen euro stond bij die fase flagrant buitenspel. Het was ook de arbitrage niet ontgaan waardoor het feestje niet doorging.

Maar wat als de overijverige Pogba nu gewoon van de bal was gebleven? De ietwat rommelige doelpoging van Nemanja Matic na een vrije trap leek namelijk via verdediger Yoshida van Southampton en de vingertoppen van doelman McCarthy in doel te verdwijnen. Of zou de binnenkant van de paal redding gebracht hebben voor de bezoekers? Wij durven er ons niet over uitspreken, wat is jouw oordeel?