Grappige nieuwjaarswens van Karl Vannieuwkerke: "Voor Sa Pinto een heel vat bier op zijn linkervoet van de Anderlechtfans"

01 januari 2018 10:43

2018. Een nieuwe lente, een nieuw geluid. En toch ook nog wat terugblikken naar 2017. Iedereen maakt zijn kerst- en nieuwjaarswensen over, niet iedereen is daarbij even vriendelijk. Met de kwinkslag uiteraard.

Ook de redactie van Sporza maakte zijn nieuwjaarswensen namelijk bekend op 1 januari 2018. Vooral de wens van Karl Vannieuwkerke was misschien wel bijzonder raak, met een kwinkslag uiteraard.

"Ik wens alle kijkers een sportief en vooral gezond 2018 en Ricardo Sa Pinto mag van de Anderlechtsupporters bij de volgende gelegenheid een volledig vat bier op zijn linkervoet krijgen", klonk het.

Vatje bier

Het bekertje bier en de commotie die er is rond gemaakt was misschien wel een van dé beelden van 2017, benieuwd hoe het in 2018 zal evolueren met het trainersgilde in de Jupiler Pro League.

En of Sa Pinto ooit nog tegen Anderlecht zal uitkomen. De rouches staan voorlopig niet op een plek die recht geeft op play-off 1 én de coach staat bovendien onder grote druk, zo blijkt uit recente berichtgeving.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.