Kwestie van tijd? Coutinho niet opgenomen in selectie van Liverpool, Barcelona lonkt

01 januari 2018 15:13

De opvolging van Neymar lijkt verzekerd: te midden van alle geruchten over Philippe Coutinho en Barcelona, met onder andere de slipper van Nike, zit de Braziliaanse ster op de eerste dag van het jaar niet in de selectie van Liverpool.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Coutinho een verkoudheid heeft... Maar het lijkt véél waarschijnlijker dat hij vandaag aan een bureau in Camp Nou zit. De Braziliaanse middenvelder moet in Barcelona de leegte opvullen die Neymar en de zwaargeblesseerde Ousmane Dembélé achterlieten.

Liverpool zou ondanks het verlies van een absolute sterkhouder wel een bijzonder lucratieve zaak doen. Vier jaar geleden werd Coutinho bij Inter gehaald voor 13 miljoen euro, nu wordt er gesproken van 150 miljoen euro.

Bevestiging?

Het lijkt nog maar een kwestie van dagen of zelfs uren tot Barça de toptransfer officieel aankondigt. Dat werd gisteren zelfs al gedaan door shirtsponsor Nike: op de officiële website stond een reclamecampagne waar je zijn naam al kon laten drukken op het nieuwe shirt (lees hier meer).

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
Reacties.