Wintertransfer voor Radja Nainggolan? 'Topkandidaat verlegt de focus'

02 januari 2018 21:23

Radja Nainggolan is elke zomer en elke winter het onderwerp van flink wat transfergeruchten. De voorbije jaren kwam het echter niet tot een transfer. Deze winter dan maar? Of toch weer niet?

Nainggolan kwam deze week opnieuw in het oog van de storm terecht door zijn uitgaansgedrag op oudejaar, net zoals de Rode Duivel ook steevast wordt gelinkt aan andere clubs.

"Ze praten soms meer over mij dan over andere spelers", gaf hij daarover al eens aan. "Ook in verband met transfers, want uiteindelijk heb ik in mijn carrière nog maar drie clubs gehad en daar altijd trouw aan gebleven."

Hondstrouw

Het is Il Ninja ten voeten uit. De Rode Duivel verlengde afgelopen zomer zijn contract tot 2021 bij de Romeinen, iets wat geïnteresseerde clubs toch wat heeft afgeschrikt. Chelsea leek lange tijd de topkandidaat, onder impuls van Antonio Conte.

De Londenaars verleggen nu volgens Bild echter de focus naar Arturo Vidal van Bayern München. En dus is de Rode Duivel niet langer het A-plan van Conte. Leon Goretzka zou dan wel eerst van Schalke 04 naar Bayern moeten gaan voor de carrousel in werking kan treden.

Aernout Van Lindt

Serie A \\ AS Roma
 
 
Reacties.