Italiaanse media laten er geen twijfel over bestaan: rokende en drinkende Nainggolan moet zwaar boeten

04 januari 2018 13:34

Als we Italiaanse media mogen geloven zal Radja Nainggolan - letterlijk en figuurlijk - een hoge prijs betalen voor zijn wilde uitspattingen op oudejaarsavond. De rokende en drinkende Rode Duivel zou een boete van ruim 100.000 euro riskeren en er zou ook nog een sportieve sanctie volgen.

Het is 'Corriere dello Sport' dat uitpakt met het nieuws over onze flamboyante Rode Duivel. Nainggolan deelde op Instagram ophefmakende beelden van een wilde feestnacht, inclusief alcohol en sigaretten. 'Il Ninja' stelde zelfs onomwonden dat hij dronken was. Supporters van AS Roma en andere critici konden niet lachen met de oudejaarsfratsen van Nainggolan, dat bleek al snel uit de vele reacties.

De energieke middenvelder van de Italiaanse topclub reageerde aanvankelijk erg gepikeerd op de kritiek, maar al snel volgden er de nodige excuses. Daarmee is de kous echter niet af want AS Roma zou de 29-jarige Nainggolan een boete van meer dan 100.000 euro geven. Bovendien zou hij overmorgen, op speeldag 20 van de Serie A, ook nog eens op de bank moeten starten tegen Atalanta Bergamo.

Glenn Bogaert

Serie A \\ AS Roma
 
 
Reacties.