Op zijn verjaardag is deal helemaal rond: Gentse publiekslieveling Milicevic op huurbasis naar Ligue 1

05 januari 2018 21:32

De deal is nu ook officieel in kannen en kruiken: Danijel Milicevic verlaat AA Gent voor het Franse Metz. De 32-jarige creatieve middenvelder van 'De Buffalo's' wordt verhuurd met optie tot aankoop.

"Met het voorlopige vertrek van Danijel Milicevic verlaat een echte clublegende de Buffalo's. Hij speelde tot nu toe 165 wedstrijden voor de Buffalo's en scoorde daarin 33 doelpunten en gaf 38 assists", klinkt het lovend op de website van AA Gent.

De uitgerekend vandaag 32 jaar geworden Milicevic kan terugkijken op vier mooie jaren in de Ghelamco Arena. Daarin hielp de Bosnische international met de fluwelen traptechniek 'La Gantoise' aan een eerste landstitel én hij schitterde vervolgens ook in de Champions League. Bij FC Metz - dat hem op knappe wijze voorstelde - wacht 'Mili' een lastige opdracht: hij moet de rode lantaarn mee in de Ligue 1 proberen te houden.

"Danijel was niet alleen populair door zijn prestaties op het veld. Ook bij de supporters was hij razend populair. De sympathieke Zwitser met de typerende Italiaanse flair van zijn geboortestreek Ticino, kwam steeds elegant gekleed voor de dag en was een gentleman die steeds tijd maakte voor een babbel en een selfie met de supporters", wuift de nummer vijf in de Jupiler Pro League z'n smaakmaker uit.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.