De Bock en Vanlerberghe niet van Club naar Mechelen, maar ... 'Blauw-zwart wil shoppen bij Malinwa'

06 januari 2018 08:19

Gaan Club Brugge en KV Mechelen deze wintermercato zaakjes doen met elkaar? En zoja: wie komt dan als beste uit de deal terecht? Het is de vraag die ook vele fans van KV Mechelen zich stellen.

Bij Malinwa was er groots uitgepakt voor de start van de wintermercato over de doelen die de plotsklapse degradatiekandidaat zich zou stellen. Daarbij werd ook reikhalzend gekeken naar Club Brugge.

Tomecak

Maar op Jan Breydel zijn ze niet meteen superhappig op de zaak. Meer zelfs: alle pistes die Malinwa wilde aanboren, zijn stilaan aan het opdragen. German Mera mag niet weg van blauw-zwart, Vanlerberghe en De Bock zien een uitleenbeurt zelf niet meteen zitten en Ivan Leko wil Diatta eerst even bij zijn team aan het werk zien op training.

Ondertussen wil Club Brugge echter graag Ivan Tomecak aanwerven. Dat weet alvast Het Laatste Nieuws. De vleugelverdediger kan op beide flanken overweg en zou zo een mooie aanwinst zijn voor blauw-zwart om de concurrentie met Limbombe en Cools aan te scherpen. Club Brugge was al langer geïnteresseerd in de verdediger.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.