Gent-manager Louwagie niet erg verrast door gemiste transfer van Mitrovic - en wat met nieuwkomer Rosted?

06 januari 2018 21:10

Stefan Mitrovic was helemaal rond met Saint-Etienne, enkel nog de fysieke tests en dan konden de handtekeningen gezet worden. Maar daar slaagde hij niet voor en zo zit AA Gent plots in een moeilijke situatie.

Voor manager Michel Louwagie was het echter niet zo'n grote verrassing als voor de buitenwereld. "We wisten wel dat Stefan een klein probleem had met de enkel", reageert hij tegenover Het Laatste Nieuws.

"Toen dat probleempje vastgesteld werd door Saint-Etienne, legden ze Mitrovic andere voorwaarden voor dan aanvankelijk was voorzien. Stefan zag die nieuwe voorwaarden niet zitten. Daar is de transfer dus op afgesprongen."

Mitrovic niet, dus Rosted ook niet?

Geen 3,7 miljoen euro voor Gent, maar intussen is de club wel al rond met vervanger Sigurd Rosted. Wat moet er nu met hem gebeuren? "We moeten nu rustig bekijken of Rosted komt, want dit is een nieuwe situatie", aldus Louwagie. "Of Mitrovic nu naar Oliva komt? We moeten eerst medisch zien wat we gaan doen en dan de situatie bekijken. Het belangrijkste is nu dat Mitrovic geneest."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Saint-Etienne \\ Nîmes Olympique
 
 
Reacties.