KV Mechelen-fans moeten niet bang zijn voor vertrek geliefde sterkhouder: "Niemand heeft op dit moment het recht om aan eigen belangen te denken"

07 januari 2018 14:20

KV Mechelen zit in vieze papieren. Voorlaatste met amper twee puntjes bonus op rode lantaarn Eupen. Dan kan een goeie en betrouwbare doelman al eens van pas komen om de meubelen te redden. Coolin Coosemans is er een en het sluitstuk van 'Malinwa' is niet van plan om zijn ploeg in de steek te laten.

De 25-jarige Coosemans keept alweer een sterk seizoen, zonder hem zag het er misschien nog slechter uit voor KV Mechelen. De ex-doelman van Club Brugge en Waasland-Beveren mag dan ook op interesse rekenen van andere clubs, maar dat interesseert hem op dit moment niet.

“Geen enkele speler heeft nu het recht om aan zijn eigen belangen te denken. Uiteraard heb ik nog dromen en ambities voor mijn eigen carrière. Als je play-off 1 speelt, kan je misschien eens denken of spreken over een stap hogerop, maar nu is dat uit den boze", klinkt het in 'Het Laatste Nieuws'. Klare taal, de fans van Mechelen gerustgesteld.

Opvallend is dat KV Mechelen dit seizoen, samen met Standard, de slechtst scorende ploeg is, maar Coosemans wil geen zondebokken zoeken: “Vorig jaar kreeg ik veel lof voor mijn clean sheets terwijl dat eigenlijk de verdienste van de ploeg was. Nu het offensief minder draait, moeten we dat ook niet afschuiven op individuele spelers."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.