Chelsea probeert Eden Hazard met géld én Thorgan te paaien, maar wat gaat hij doen?

08 januari 2018 17:03

Eden Hazard is weer een jaartje ouder geworden deze week. En mogelijk ook een jaartje wijzer. Daar hopen ze toch alvast op bij Chelsea. De club wil ver gaan, heel ver, om hem te houden én zelfs langer aan zich te binden. Maar wat doet Zinedine Zidane en hoe gaat het uitspelen?

"Of ik blijf of bijteken? Ik ga hetzelfde zeggen als Thibaut Courtois", klonk het enkele dagen geleden nog in de Franse pers. Samen bijtekenen of allebei vertrekken? Het is allemaal nog mogelijk voor Courtois en Hazard.

De interesse van Real Madrid is niet nieuw en de Galacticos willen veel geld betalen om de creatieve Belg binnen te halen. Zidane is persoonlijk geïnteresseerd, Eden Hazard zelf heeft ook nog nooit onder stoelen of banken gestoken te willen vertrekken.

Geld & een broer

En toch geeft Chelsea zelf de strijd niet op. Zo hebben ze concreet aangegeven dat ze Hazard willen houden. Volgens Express willen ze daarbij zelfs tot 340.000 euro per week geven aan de Rode Duivel, die daarmee de duurste speler van de club zou worden.

Volgens Bild is er ondertussen zelfs sprake van een hereniging van de broertjes Hazard. Kylian loopt al rond in loondienst van The Blues, nu zou ook Thorgan Hazard mogelijk kunnen terugkeren naar Chelsea - het team dat hem tussen 2012 en 2015 al onder contract had staan en uitleende aan onder meer Zulte Waregem.

Aernout Van Lindt

Bundesliga \\ Chelsea \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.