Dramatisch: verdediger Gent zag transfer afspringen, is seizoen nu ook ten einde?

08 januari 2018 08:11

Stefan Mitrovic had de wereld aan zijn voeten en leek een transfer naar Saint-Etienne te kunnen maken, maar uiteindelijk bleek er vooral iets aan de hand met zijn enkel. En dus weg transfer deze winter. Mogelijk wordt het allemaal nog een beetje erger.

De verdediger van AA Gent raakte bij Saint-Etienne niet door de medische keuring, terwijl ze in volle degradatiestrijd een speler zochten die onmiddellijk beschikbaar was.

Meer onderzoek bij de Buffalo's heeft nu aan het licht gebracht dat Mitrovic wel degelijk serieus geraakt is aan de enkel.

Zes maanden out?

"Op basis van de laatste scan van 3 januari die we nu ter beschikking hebben, zouden we Stefan niet eens laten vertrekken hebben naar Frankrijk", aldus clubdokter Luc Vanden Bossche bij Het Laatste Nieuws.

"We begrijpen dat ze hem hebben afgekeurd. Nu gaan we een nieuwe, heel gedetailleerde scan nemen. In het ergste geval moet de enkelpees geopereerd worden en wacht hem een onbeschikbaarheid van een half jaar." Met de Noor Sigurd Rosted hebben de Buffalo's hun alternatief wel zo goed als beet.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.