Fans KV Mechelen pikken het niet meer en zetten sportief directeur en trainer op zoekertjessite

08 januari 2018 13:11

KV Mechelen kent een bijzonder zwaar seizoen. De ploeg bevindt zich nog steeds in acuut degradatiegevaar. De Mechelse fans morren dan ook. En een deel van hen gaf een duidelijk signaal richting bestuur. En dan vooral naar sportief directeur Rik Vande Velde.

Fanvereniging Rood-Gele Supporterslegioen vond het tijd om met een ludieke wenk te komen. Ze boden Vande Velde immers aan op 2dehands.be. "Wat er de laatste maanden allemaal aan het gebeuren is, dat pikken wij niet."

"Het terughalen van een gedeserteerde trainer (Aleskandar Jankovic, nvdr.), de karrenvracht aan gefaalde transfers (Rherras, Drazic, Ganvoula ...) en het nu weer terughalen van een ex-speler als Verdier en een speler die al al een jaar niet gespeeld heeft zoals Camus, puur als pasmunt voor makelaars, dat pikken wij niet."

"Wij eisen met onmiddellijke ingang het ontslag van sportief directeur Rik VDV en het ontslag van trainer Jankovic (die voor 0,0 beterschap heeft gezorgd tegenover de periode onder Ferrera)."

Het zoekertje

Op 2dehands.be beschreven - het zoekertje is intussen verwijderd - ze Vande Velde als volgt:

  • Heeft ervaring met degradatievoetbal, zoekt u dus iemand die uw club recht naar een lagere afdeling kan leiden: aarzel niet.
  • Kan uit het niets totaal onbekende en talentloze spelers uit zijn hoed toveren, die dan uiteraard een half jaar later weer van uw loonlijst zijn verdwenen.
  • Meester in het terughalen van overbodige ex-spelers die een paar maanden daarvoor met een onvoldoende werden weggestuurd.

Jankovic werd er gratis bijgegeven...

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.