Frankrijk is duidelijk België niet: vertrokken publiekslieveling van Buffalo's mag zijn favoriete rugnummer niet kiezen

08 januari 2018 21:51

Het rugnummer 77 is een beetje heilig voor Danijel Milicevic, maar in Frankrijk moet de naar FC Metz verkaste smaakmaker van AA Gent noodgedwongen afscheid nemen van zijn favoriete nummer.

De nog maar pas 32 geworden Bosnische international zal bij de rode lantaarn in de Ligue 1 met het rugnummer 10 spelen. Dat past natuurlijk wel uitstekend bij een spelmaker pur sang, maar 'Mili' had het toch liever anders gezien. In Frankrijk mag je echter maar tot rugnummer 33 gaan. Toch een beetje zuur.

Milicevic heeft intussen ook al gereageerd op zijn opmerkelijke transfer (lees: verhuur met aankoopoptie) en is helemaal klaar om Metz voor degradatie te behoeden: "Ik ben ervan overtuigd dat de redding nog mogelijk is want in voetbal kan alles. Alles gaat heel erg snel. Er komen nu twee belangrijke matchen aan tegen Dijon en Saint-Étienne, ik sta alvast ter beschikking van de coach. Het is een mooie uitdaging en ik had meteen interesse toen ik te horen kreeg dat ik naar Metz kon. Ik had zin iets anders, het was tijd om België te verlaten."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.