Olivier Renard schept duidelijkheid over de inkomende en uitgaande transfers

08 januari 2018 12:03

Er doen veel transfergeruchten de ronde bij Standard, maar voorlopig is er nog niets gebeurd bij de Rouches. Niet aan inkomende kant en niet aan de uitgaande. Olivier Renard lichtte een tipje van de sluier op over wat er nog op til staat.

Standard lijkt zeker een extra middenvelder nodig te hebben. "Stel dat we vier of vijf punten meer hadden, dan was er volgens niemand iets extra nodig", klinkt het in HLN. "Natuurlijk willen we tijdens elke transferperiode proberen om de ploeg te versterken. We moeten dat alleen op een intelligente manier aanpakken. We gaan niet n'importe quoi doen."

En dus is het niet zeker dat er überhaupt iemand komt, al zal dat waarschijnlijk ook veel zand in de ogen strooien zijn. "We willen misschien enkele kleine dingen veranderen om te verbeteren, meer niet. We mogen vooral niet dezelfde fouten maken als vorig seizoen."

"Toen hadden we een kern van meer dan dertig spelers waardoor de concurrentie in de kleedkamer toenam en de intensiteit op training afnam. We hebben vertrouwen in deze groep."

Edmilson naar Anderlecht?

En volgens bepaalde bronnen zou onder meer Anderlecht interesse hebben in Edmilson. "Voor goede spelers is er altijd interesse. Maar een vertrek van Edmilson, Agbo of Luyindama? Het is zeker de bedoeling om hen te houden én om verder te groeien. Het is niet zo dat we móeten verkopen, hé."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.