Ricardo Sa Pinto onder druk bij Standard? Bestuur spreekt zich uit

08 januari 2018 10:55

Ricardo Sa Pinto kwam de voorbije weken opnieuw een paar keer in het oog van de storm terecht omwille van zijn gedrag en zijn uitspraken. Ondertussen blijven de cijfers bij Standard niet om over naar huis te schrijven. Hoe liggen de papieren voor de Portugese coach?

"Wat hij inhoudelijk zegt, is vaak juist. Enkel de manier waarop kan misschien wel anders", aldus technisch directeur Olivier Renard over de Portugese oefenmeester bij Standard. "Ik heb liever een passionele trainer dan een passieve."

Anders was hij niet mee op stage

Hij staat dan ook (voorlopig) niet ter discussie in de Vurige Stede: "Hij past bij Standard. Natuurlijk is elke coach afhankelijk van de resultaten, maar we staan nog steeds achter hem. Anders was hij niet mee op stage."

"Er zijn signalen uit de kleedkamer te horen dat we rustig moeten blijven. Neen, de coach staat niet ter discussie", gaat Renard verder in Het Laatste Nieuws. De Rouches hopen met enkele versterkingen een reeksje neer te zetten en zo toch nog play-off 1 te halen. "We staan maar op drie punten van het nummer zes, dat is veel en weinig tegelijk."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.