Assist voor ex-Genkie, Real niet voorbij tweedeklasser, spanning voor Chelsea-Belgen en scorende Belg tégen Butelle


Foto: © photonews 10 januari 2018 23:23

Ook op een doordeweekse woensdagavond zonder voetbal in de Jupiler Pro League of de Champions League valt er natuurlijk nog wat te beleven. In Spanje, Frankrijk en in Engeland stonden leuke matchen op het programma.

In Spanje is het deze midweek tijd voor de Copa del Rey. Atlético Madrid en Valencia kregen op woensdag het gezelschap van drie ploegen in de kwartfinales. Alaves had geen problemen met Formentera: na de 1-3 ginds werd het nu thuis 2-0.

Leganes ging enigszins verrassend door na een 2-1 nederlaag bij Villarreal. El Zhar had - op aangeven van ex-Genkie Naranjo - de bezoekers snel op rozen gezet na de 1-0 overwinning thuis vorige week. Ünal (ook al ex-Genk) speelde de volledige match voor Villarreal, waar Raba en Cheryshev scoorden. Real raakte niet voorbij tweedeklasser Numancia (2-2), maar had de heenmatch wel al met 0-3 gewonnen.

Chelsea en Arsenal hielden elkaar op een 0-0 gelijkspel in de Engelse League Cup, waardoor de terugwedstrijd bijzonder spannend is en blijft. Courtois en Hazard begonnen in de basis, Batshuayi mocht vijf minuten voor tijd invallen.

In Frankrijk dan, waar ook de Coupe de la Ligue op het spel stond. Montpellier won daarbij van Angers, met een doelpunt van ex-Standardspeler Isaac Mbenza. Hij scoorde dus tegen Butelle, bij Angers speelde ook Baptiste Guillaume mee. Meunier won met PSG.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Arsenal \\ Chelsea \\ Montpellier \\ Villarreal \\ Angers \\ CD Leganés
 
 
 
Reacties.