KV Mechelen denkt aan nog spelers van Club Brugge en heeft nog spelers op zijn lijstje staan

10 januari 2018 10:22

Zeven inkomende transfers deed KV Mechelen reeds. Voor German Mera legden ze zelfs één miljoen euro op tafel bij Club Brugge. En het is nog niet gedaan, want er moeten nog posities versterkt worden.

Malinwa denkt immers aan nog Club Brugge-spelers. Jordi Vanlerberghe een half jaar huren bijvoorbeeld, of Krepin Diatta.... "Die dossiers zijn nog hangende. Maar dat moet stap voor stap. Vanlerberghe kent de club, is polyvalent want kan op de 6, centraal achterin en als rechtsback spelen. Maar het is te voorbarig. Voor Jordi is het ook niet evident om na zes maand al op huurbasis terug te keren", aldus Timmermans in Het Nieuwsblad.

Een rechtsback en een defensieve middenvelder zouden welkom zijn. "We moeten ook voorzichtig zijn dat we de rust niet verstoren, dat het evenwicht in de ploeg behouden blijft. Maar bon, op die twee posities kan er eventueel nog iets bij, ook met oog op volgend seizoen. Voor de rechtsback is Mikanovic een optie, maar een hele dure. Ook Ticinovic en anderen zijn in beeld. Voor de 6 volgen we eveneens meerdere pistes."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.