Allez vooruit, het is hem vergeven: gestrafte Radja Nainggolan mag zich opmaken voor rentree bij AS Roma


Foto: © photonews 11 januari 2018 15:10

Zand erover: de op oudejaarsavond nog drinkende, rokende en vloekende Radja Nainggolan is opnieuw in ere hersteld bij AS Roma. De 29-jarige Rode Duivel mag zich zelfs al opmaken voor zijn rentree in de basis tegen Inter.

Bij de 'Giallorossi' konden ze niet lachen met de fratsen van Nainggolan, die werd sportief en - volgens het Italiaanse 'Corriere dello Sport' ook financieel met een boete van ruim 100.000 euro - gestraft. De middenvelder en aanjager moest een wedstrijdje brommen tegen Atalanta Bergamo, maar dat liep niet goed af voor AS Roma. Het verloor zonder Nainggolan met 1-2 en dat dan nog in eigen huis.

Intussen zijn de plooien weer helemaal gladgestreken, vergeven, maar niet vergeten. Trainer Eusebio Di Francesco zei er het volgende over: “Van een zogenaamde affaire-Nainggolan is compleet geen sprake. Radja zal gewoon starten in de topper tegen Inter”, klinkt het. "Hij was de eerste om zijn excuses aan te bieden en tijens de match tegen Atalanta zat hij naast de bestuursleden van de club. Hij is ook gewoon goed blijven trainen. Zijn straf was een kwestie van ethiek."

Serie A \\ AS Roma
 
 
 
Reacties.