Vertrek bij Club Brugge drong zich meer en meer op: "Ik had niet echt het gevoel dat ik er mijn kans zou krijgen"


Foto: © photonews 11 januari 2018 13:44

Nadat Ludovic Butelle vertrok richting Amiens leende Club Brugge ook reservedoelman Jens Teunckens uit aan Antwerp. De Belgische belofteninternational twijfel niet lang over het aanbod.

Hoewel blauw-zwart met een keeperskwestie kampte, kwam Teunckens de voorbije maanden niet in het stuk voor. Ivan Leko posteerde eerst Ethan Horvath, vervolgens Guillaume Hubert en dan Butelle in doel.

"De keuze was snel duidelijk toen ik hoorde dat Antwerp interesse had", vertelt Teunckens in Het Belang van Limburg. "Het was tijd om een nieuwe omgeving te leren kennen. Zeker met mijn huidige situatie bij Club Brugge. Ik had niet echt het gevoel dat ik er mijn kans zou krijgen. Ik wil bij Antwerp verder werken aan mijn evolutie als keeper. Eerst en vooral wil ik zo vaak mogelijk in de selectie zitten."

Weerzien met Bolat

Bij de Great Old komt Teunckens Sinan Bolat tegen, die aan een ijzersterk seizoen bezig is. "Ik ken hem al van bij Club Brugge. Toen trainde hij een tijdje mee, maar na verloop van tijd is hij naar de reserven gezet. Ik had toen altijd een goed contact met hem. Hij heeft me hier al welkom geheten."

"Of het mijn ambitie is om ook zijn plaats te bedreigen? Dat moet een ambitie zijn. Je moet altijd voor het hoogste gaan. Maar dat wordt niet makkelijk, hé. Sinan speelt goed, de ploeg draait goed,… We zien wel.”

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.