Proficiat Kevin en Eden! Rode Duivels aan de zijde van chique volk in 'UEFA Team of the Year'


Foto: Twitter UEFA 11 januari 2018 12:38

Mooie primeur voor Kevin De Bruyne en Eden Hazard want beide Rode Duivels zijn erin geslaagd om het 'UEFA Team of the Year' te halen. Nog nooit eerder slaagden landgenoten erin om dat de presteren. Met dank aan de enthousiaste fans, met maar liefst 8,8 miljoen waren ze om te stemmen.

Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Dries Mertens en Thomas Meunier. Maar liefst vier Belgen die genomineerd waren voor het prestigieuze elftal, uiteindelijk hebben De Bruyne en Hazard het dus effectief gehaald. Straffe kost toch wel als je ziet wie er allemaal aan hun zijde prijkt.

Om te beginnen Gianluigi Buffon, de iconische doelman van Juventus. De uitverkoren verdedigers zijn Dani Alves (PSG), Sergio Ramos (Real), Giorgio Chiellini (Juventus) en Marcelo (Real). Op het middenveld wordt onze Belgische toppers 'KDB' en Hazard geflankeerd door een duo van Real Madrid: Toni Kroos en Luka Modric.

En bij de aanvallers? Daar vinden we geheel zoals verwacht de grote kanonnen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi terug, de wereldsterren van respectievelijk Real en FC Barcelona. Chapeau Kevin en Eden, met dank aan de 8,8 miljoen stemmers op de officiële website van de UEFA.

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.