Supporters Zulte Waregem komen met topactie na de 4 op 39 en willen vol uitvak in Mechelen


Foto: © photonews 11 januari 2018 21:06

Zulte Waregem pakte voor Nieuwjaar 4 op 39 en zakte daardoor af van een stabiele stek in play-off 1 naar de ... veertiende plaats in de stand. Verliezen op Mechelen zou daar zelfs een voorlaatste plek van maken. En toch zorgen de fans opnieuw voor vreugde en een goed gevoel.

Het uitvak Achter de Kazerne is een kleine 1100 plaatsen groot - 999 staanplaatsen en 90 zitplaatsen. En dat willen de fans van Essevee helemaal volkrijgen. En dus moet iedereen mee de bus op richting Malinwa.

De supportersgroepen verzamelen zich alvast, de club en de Supportersfederatie leggen gratis bussen in en de verkoop loopt als een trein. Met nog meer dan een week voor de boeg zijn er al een 700-tal tickets de deur uit.

De club versterkte zich al stevig met Damien Marcq en Hamdi Harbaoui, ook Theo Bongonda is zo goed als speler van Zulte Waregem. Timothy Derijck lijkt bovendien helemaal terug uit blessure. Geen excuses meer tussen de lijnen, en dus ook niet naast de lijnen.

En wat is dat dan met januari en mogelijke hogeschoolexamens? "Ik neem mijn boek Belgische media mee op de bus en studeer daar nog wat verder", aldus Victor Landuyt. Geen excuses dus. De supporters van Zulte Waregem toonden zich in het verleden al vaker bijzonder positief - herinner u de spandoeken op Sclessin toen het team laatste stond.

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.