Vanhaezebrouck is duidelijk over de versterking die uitblijft: "Nu denken sommige spelers: Hij zal toch geen jongere in mijn plaats zetten"


Foto: © photonews 11 januari 2018 19:05

De stage van Anderlecht zit er bijna op. Paars-wit deed op Kenny Saief na nog geen enkele inkomende transfer, coach Hein Vanhaezebrouck blijft daarom aandringen op offensieve versterking.

De Brusselaars verloren woensdag een oefenduel van FC Utrecht met 3-4. Donderdag bleef Anderlecht op een brilscore steken tegen Heerenveen. "Ik vind dat we in offensief opzicht te weinig concurrentie hebben", zegt Vahaezebrouck op de webstek van de RTBF. "Daar dring ik dus op aan bij de directie."

"We verloren Henry Onyekuru door een blessure, en we lieten Robert Beric en Hamdi Harbaoui vertrekken. "Silvère Ganvoula kwam terug, maar we hebben voorin meer opties nodig. Op die manier kunnen we de concurrentie aanscherpen, en zoekt iedereen meer zijn limieten op."

Visie meegedeeld aan Van Holsbeeck

Dat gebeurt naar het gevoel van Vanhaezebrouck nu te weinig. "Sommige spelers zeggen op dit moment: 'er zijn geen andere opties naast mij' of 'hij zal toch geen jongere in mijn plaats op het veld zetten!', daar moeten we iets op vinden."

"Als dat niet lukt, zal ik aan de slag gaan met de jongens die beschikbaar zijn. Al wat ik kan doen, is mijn opinie doorgeven aan Herman (Van Holsbeeck, red.). Dan zien we wel wat mogelijk is."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.