Belgische fans lopen niet warm voor WK in Rusland: nog heel wat tickets beschikbaar voor groepsfase

12 januari 2018 22:10

De verkoop van de tickets voor de groepswedstrijden van de Rode Duivels op het WK komende zomer loopt allerminst als een trein. 160 dagen voor de start van het WK hebben slechts 1464 Belgische supporters een ticket aangevraagd voor een van de drie groepswedstrijden.

De Belgische nationale ploeg koestert torenhoge ambities. Stiekem wordt er her en der zelfs gedroomd van een finale. Eerst moeten Panama, Tunesië en Engeland voor de bijl in de groepsfase. Op veel steun van hun Belgische fans hoeven Eden Hazard en co daarbij kennelijk niet te rekenen.

Engeland meest populair

Voor het duel tegen Panama zijn er nog maar 194 fans die een ticketje besteld hebben. De match tegen Tunesië is al iets populairder met 515 verkochte kaartjes. Het laatste groepsduel tegen Engeland is op papier de mooiste affiche en dat vertaalt zich ook in het aantal verkochte plaatsen: 755.

Supportersclub 1895 laat weten dat er nog plaats is voor 4482 mensen voor de groepswedstrijden van de Rode Duivels in Rusland. Meer informatie vindt u HIER.

België
 
 
 
Reacties.