Ook in Nederland geen gebrek aan straffe transfers: Robin van Persie op (terug)weg naar oude liefde Feyenoord


Foto: © Photonews 12 januari 2018 18:35

Een rustige transferdag in ons land, maar in Nederland is het een ander paar mouwen. Volgens 'Algemeen Dagblad' zou Robin van Persie immer dicht bij een terugkeer naar Feyenoord staan. De 34-jarige aanvaller zou zo terugkeren naar zijn oude liefde.

Als we de Nederlands pers mogen geloven, is de transfer zo goed als in kannen en kruiken. Van Persie zou enkel nog zijn medische tests moeten doorstaan. Zijn huidige club Fenerbahçe zou niet moeilijk doen, het management van de ex-sterspeler van Manchester United heeft de nodige zaken afgehandeld met de Turkse topclub.

Debuut tegen Ajax?

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel zorgde dan weer voor het akkoord over de voorwaarden. Als alles volgens plan verloopt, zou de meest succesvolle schutter van Oranje volgende week al kunnen aansluiten bij de uittredende landskampioen. Zijn eerste match wordt dan mogelijk de kraker tegen aartsrivaal Ajax.

Trainer Giovanni van Bronckhorst leeft dus op hoop, maar wilde in Spanje het vel van de beer nog niet verkopen: "Iedereen weet intussen hoe en wat ik denk over Robin. Afgelopen zomer probeerden we hem al terug te halen. Zijn komst zal onze spelersgroep een serieuze boost geven."

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ Fenerbahçe
 
 
 
Reacties.