Opvallende ontmoeting tussen Bayat en Coucke in Spanje, de nieuwe Anderlecht-voorzitter legt uit waar het over ging


Foto: © photonews 12 januari 2018 11:48

Marc Coucke zakte deze week naar Spanje af waar zijn huidige ploeg KV Oostende een winterstage afwerkt. Opvallend was de ontmoeting tussen de flamboyante zakenman en topmakelaar Mogi Bayat.

Coucke en Bayat ontmoetten elkaar aan de rand van het oefenveld. "Ik kruiste hier in Spanje Mehdi Bayat, de voorzitter van Charleroi, en even later kwam zijn broer er bij staan", vertelt Coucke in Het Nieuwsblad over de ontmoeting. "Ik gaf Mogi een hand zoals ik dat vroeger ook deed. De relatie is zoals ze moet zijn. Denken jullie dat ik Mogi nooit eerder zag?"

Bayat transfereerde vorig seizoen op de valreep Silvio Proto van KV Oostende naar Olympiakos. Sindsdien raakte de relatie tussen de twee vertroebeld. Nu Coucke binnenkort voorzitter van Anderlecht wordt, zal hij Bayat nog vaker tegen het lijf lopen.

"Ik ga Mogi niet meteen op mijn verjaardagsfeest uitnodigen, neen. Maar het gaat wel over Anderlecht, hè", beseft Coucke. "Daar begin ik met een spelerskern met hun eigen managers, onder wie Mogi Bayat. Alles zal zichzelf wel uitwijzen."

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.