Standard krijgt fikse concurrentie van ander Belgisch team voor rechtsachter, met dank aan nieuwe structuur binnen club?


Foto: © photonews 12 januari 2018 09:34

De wintermercato is volop bezig en dus is het volop zoeken naar nieuwe spelers voor diverse clubs. En dan kunnen teams ook al eens met elkaar de strijd aangaan. Zeker als er plots meer financiële armslag is.

Ousmane Coulibaly staat al enkele maanden op het verlanglijstje van Standard. De rechterflankverdediger van Panathinaikos speelde vorig seizoen nog met de Grieken tegen de Rouches en maakte toen al indruk op het bestuur van Standard.

De Rouches zijn echter niet het enige Belgische team zijn dat er hem graag bij zou willen, want ook KV Mechelen aast volgens Het Laatste Nieuws op hem.

De Malinees valt bij de Grieken vaak naast de ploeg en wil meer tot voetballen komen. Mali kon zich niet plaatsen voor het WK, maar de international wil zeker zijn plaats niet verliezen bij de nationale ploeg en rekent daarop op meer speeltijd.

Armslag

Of hij daarbij uit zal komen in de Jupiler Pro League? Dat is nog maar de vraag. Ook onder meer APOEL Nicosia heeft interesse in de rechtsachter. KV Mechelen wil wel ver gaan en deed al een bod van een half miljoen euro.

Sinds KV Mechelen van een VZW is omgevormd tot een NV heeft het meer financiële armslag. Het maakt investeringen mogelijk - voor de infrastructuur op lange termijn, voor het sportieve op korte termijn. Zo werden ook al Tainmont en Mera voor een aardig bedrag binnengehaald en legt het ook voor Beqiraj duiten op tafel.

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Panathinaikos \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.