Sterke man bij Antwerp D'Onofrio richt zich tot Van Holsbeeck, Mannaert en Louwagie: "Dat zullen zij mij moeilijk nadoen"

13 januari 2018 20:42

Wat Luciano D'Onofrio bij Antwerp neerzet, is indrukwekkend. De nieuwe sterke man toverde de neo-eersteklasser met een beperkt budget om tot een volwaardige PO1-kandidaat.

D'Onofrio gebruikte zijn indrukwekkende netwerk om een sterke spelerskern samen te stellen die kan meestrijden voor play-off 1. De promovendus verbaast dan ook vriend en vijand met een voorlopige vierde plaats.

"Ik wist niet wat mij te wachten stond", kijkt D'Onofrio terug op het afgelegde parcours. "Een club uit tweede klasse, met een spelerskern die helemaal diende vernieuwd, nieuwe trainer, nieuwe staf... Destijds bij Standard, allez, daar stónd nog iets toen ik er aankwam."

Mayo pakte bij de eerste dag

"Het is eenieders verdienste bij Antwerp dat de mayonaise van bij de eerste dag pakte. Als we in maart play-off 1 bereiken, staat dat voor mij gelijk met de titel behalen met een topclub."

D'Onofrio richt zich subtiel richting zijn collega's Herman Van Holsbeeck (Anderlecht), Vincent Mannaert (Club Brugge) en Michel Louwagie (AA Gent): "Dat zullen zij mij moeilijk nadoen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.