Onrust bij Westerlo: "De transfermarkt is nog even open, maar nu mag er toch iets gaan komen"

13 januari 2018 14:47

Westerlo maakte geen al te beste indruk vrijdagavond tegen Roeselare. De West-Vlamingen ook niet, maar die staan toch op iets veiligere oorden dan de Kemphanen. Wouter Corstjens begint dan ook stilaan aan de alarmbel te trekken.

Tegen tien man kon Westerlo nog niet scoren. "De ontgoocheling is groot ja. We hebben een paar kleine kansjes gehad, maar we lieten hier een unieke kans liggen om eens drie punten te pakken. En dat hebben we nodig. Kijk naar Lierse. Eens ze die eerste driepunter beet hadden, waren ze vertrokken. Maar bij ons wil dat maar niet lukken."

"Ik probeer positief te blijven, want met negativisme komen we nergens. We weten dat het nog een lange strijd zal worden. Als je achteraan staat, lukt er ineens niets meer. De scherpte in de box, maar ook verdedigend..."

En Corstjens weet dat het zonder een kwaliteitsinjectie heel moeilijk gaat worden. "Het is duidelijk dat er iets bij moet. Het is nodig! De transfermarkt is nog wel even open, maar er mag wel iets gaan komen", aldus de routinier.

Johan Walckiers

2e klasse \\ Westerlo \\ Roeselare
 
 
Reacties.