Zonder pardon op straat gezet door Marc Coucke, nu op zoek naar nieuwe uitdaging: "Een functie bij Club Brugge? Dat zou heel speciaal zijn"

13 januari 2018 21:33

Yves Vanderhaeghe werd in september ontslagen bij KV Oostende en samen met hem moest ook Karel Geraerts opkrassen. De 36-jarige ex-middenvelder van Standard, Club Brugge en Charleroi komt in 'Krant van West-Vlaanderen' nog eens terug op zijn korte periode aan zee, maar kijkt ook al vooruit.

"Via Luc Devroe, die ik nog kende van in mijn periode bij Club, kwam ik bij de kustploeg terecht. Als sportief coördinator was ik de schakel tussen de spelers en het bestuur. Het werd een korte, maar leuke ervaring. De resultaten zaten echter tegen en bepaalde spelers aasden nog op een transfer, daardoor was het moeilijk werken", vertelt Geraerts.

Weinig uitleg gekregen

"Ik werd wel betrokken, maar al als nieuwkomer heb je tijd nodig om jouw stempel te kunnen drukken. Met het ontslag van Yves Vanderhaeghe besliste Marc Coucke om ook mij aan de deur te zetten. Tot op heden heb ik daar weinig uitleg over gekregen, maar daardoor heb ik het ook behoorlijk snel van mij af kunnen zetten. Ik kan mijzelf niks verwijten."

Hoe ziet de blonde Limburger zijn toekomst? "Ik laat nu alles op mij afkomen en wacht het juiste moment af. Samen met mijn makelaar Evert Maeschalck bekijk ik alle mogelijke opties. Een trainersfunctie? Zeg nooit nooit, maar ik denk niet dat ik daar ten volle voor in de wieg gelegd ben. Een functie bij Club Brugge? Dat zou ik zeker zien zitten want dat zou heel speciaal zijn.” Bij dezen mag blauw-zwart dus bellen...

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.