Carrasco stap dichter bij transfer? Rode Duivel kan alweer niet overtuigen bij zegevierend Atlético Madrid

14 januari 2018 18:43

Atlético Madrid heeft zaterdagavond met het kleinste verschil gewonnen van seizoensrevelatie Eibar. De Madrilenen hadden een flinke kluif aan de nummer zeven uit La Liga. Onze landgenoot Yannick Carrasco mocht zijn kunnen nog een bewijzen in een iets langere invalbeurt.

De Rode Duivel kreeg 37 minuten de tijd om coach Diego Simeone zijn ongelijk te bewijzen. De coach van Atlético Madrid had immers al aangegeven niet meer te rekenen op Carrasco. De winger zou niet meer de populairste zijn binnen de kleedkamer en al met enkele spelers in conflict gegaan zijn.

Geruchtenmolen draait

Ondertussen gonst het van de geruchten omtrent de ex-speler van AS Monaco. Hij zou in de belangstelling staan van enkele topclubs en ook tegen het grote Chinese geld zou hij niet op voorhand neen zeggen. Atlético Madrid verlangt naar verluidt zo'n 40 miljoen euro voor hem.

Gevleide zege

Het was Kevin Gameiro die 'Los Rojiblancos' de drie punten opleverde met een goal in de 27ste minuut. Het was een erg gevleide overwinning voor de troepen van Diego Simeoni, die in het slot nog alle zeilen moesten bijzetten om de zege veilig te stellen.

Atlético volgt nu op zes punten van leider Barcelona, dat zondagavond nog speelt uit bij Real Sociedad.

{INSERT_RANKING}

Clint Vens

La Liga \\ Atlético Madrid \\ SD Eibar
 
 
Reacties.