Rode Duivel in vorm heeft boodschap voor Chelsea-fans: "Beginnen roepen helpt ons niet"

14 januari 2018 19:24

De wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City van zaterdagavond eindigde op een scoreloos gelijkspel. Ook bij de voorgaande twee matchen van 'The Blues' stond na negentig minuten nog steeds de brilscore op het bord. Chelsea verkeert niet onmiddellijk in zijn beste vorm, en dat weet ook Courtois.

De nummer één van de Rode Duivels weet dat het te weinig was tegen Leicester, dat laat hij weten aan Chelsea TV: "Ik weet dat we als team geen goede wedstrijd hebben gespeeld." De 25-jarige sluitpost hekelt de ingesteldheid van de fans, wanneer het iets minder gaat: "Het was onze derde wedstrijd zonder doelpunt, maar we hebben de fans hier op Stamford Bridge nodig om zich achter het team te scharen."

"En niet dat als een speler een slechte pass geeft of een slecht schot aflevert, dat ze beginnen te joelen en te fluiten. Ik denk niet dat we een slecht seizoen spelen. Het is belangrijk dat de fans weten dat we van achteruit willen voetballen. Ze moeten niet zenuwachtig worden. Als ze beginnen te roepen, dan helpt ons dat niet. Tegen Leicester was het wat te veel van dat.”

Clint Vens

Premier League \\ Chelsea
 
 
Reacties.