Sloeg 'transferitis' toe op het Lisp? Middenvelder stuurt kat naar match tegen Tubeke: "We betreuren dit en hopen hem maandag op training terug te zien"

14 januari 2018 23:28

Lierse hield de punten thuis tegen Tubeke en blijft zo leider in de tweede periode van 1B. Het deed dat wel zonder Sabir Bougrine. De 21-jarige middenvelder stuurde zijn kat naar de match en de vraag is of hij nog voor de club zal uitkomen.

Sabir Bougrine is een product van de JMG-Académie, die via de beloften van Lierse naar de A-kern werd overgeheveld in 2015. Dit seizoen speelde hij al 15 keer mee met de A-ploeg in 1B en kwam daarin tot een goal en een assist.

De centrale middenvelder wilde tegen Tubeke echter niet spelen. Mogelijk heeft hij 'transferitis' en wil hij met het oog op een eventuele transfer geen risico's nemen om een blessure op te lopen. Tegen Tubeke werd hij in de basis vervangen door Yvan Yagan, die bedankte met een assist.

Transferitis?

"Sabir Bougrine heeft de club laten weten niet mee te spelen tegen Tubize. De club neemt nota van dit standpunt, betreurt dit ten zeerste en heeft de speler met aandrang gevraagd zich vanaf maandag opnieuw beschikbaar te stellen en zijn contractuele verplichtingen onverkort na te komen", klonk het in een bericht van Lierse.

Veel meer informatie hebben ze voorlopig ook binnen de club niet. "De voorbije weken heeft hij goed getraind, we gaan ervan uit dat hij maandag gewoon opnieuw op het trainingsveld verschijnt", aldus coach David Colpaert.

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Lierse SK \\ Tubeke
 
 
Reacties.