Wat brengt de toekomst voor Ilombe 'Petit Pelé' Mboyo? "Onderhandelingen met Belgische club, Aziatisch voorstel werd afgeslagen"


Foto: © photonews 14 januari 2018 08:01

Vorig seizoen kwam Ilombe Mboyo weer aan de oppervlakte. De 30-jarige aanvaller voetbalde een half seizoen op uitleenbasis bij Cercle Brugge, en liet er weer van zich horen.

Mboyo kende een furieuze start met 3 goals in 4 wedstrijden. In totaal stopte de teller op 4 goals en 2 assists verdeeld over 10 wedstrijden. Genoeg voor moederclub Sion om zijn contract met twee jaar open te breken.

Met zijn Zwitserse club palmt Mboyo, die dit seizoen al vier keer scoorde, momenteel de laatste plaats in. Wat brengt de toekomst voor de ex-Rode Duivel?

Voorstel goed overwegen

"We zijn met verschillende clubs in gesprek, waaronder één uit de Jupiler Pro League, vertelt zijn manager Fouad Ben Kouider bij onze redactie. "Er was uit financieel oogpunt een interessant voorstel uit Azië, maar de voorzitter van Sion wilde Mboyo niet laten gaan."

"Ofwel trekt hij naar een club, al dan niet een Belgische, waar het sportieve project hem aanspreekt en hij aanspraak maakt op speelminuten, ofwel kiest hij voor een lucratieve bestemming. Anders blijft hij gewoon in Zwitserland, waar hij gelukkig is en een basisplaats heeft."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ AA Gent \\ KV Kortrijk \\ Sion
 
 
 
Reacties.