? Werkelijk ongezien dit: scheidsrechter trapt zelf na op speler en stuurt de arme drommel vervolgens van het veld

15 januari 2018 08:47

Een scheidsrechter die natrapt op een speler, maar zijn slachtoffer vervolgens een tweede gele kaart onder de neus duwt. We hebben het zelf nog nooit gezien, maar in Frankrijk gebeurde het vanavond. En dan nog in de Ligue 1 én in een match van PSG. O ja, het Parijse sterrenelftal won met 0-1.

Als ref de hoofdrol opeisen in een match van het sterrensemble van PSG, je moet het maar doen. Meestal moet je al serieus uit jouw pijp komen om Neymar, Mbappé en Cavani te overtreffen, maar scheidsrechter Tony Chapron deed het toch vanavond. En hoe!

De man die de match in goede banen moest leiden, werd in de toegevoegde tijd van zijn sokken gelopen door de Braziliaan Diego Carlos van Nantes. Kan gebeuren, een ongelukje. De aangelopen scheids kon er echter niet mee lachen en maakte tot ieders verbazing een heuse natrapbeweging.

En daar bleef het niet bij, hij duwde de speler die hem tegen de grond had gewerkt ook nog eens een tweede gele kaart onder de neus. Op dat moment stond de krappe 0-1 eindstand trouwens al op het bord. Met dank aan Ángel Di María, die PSG al in het openingskwartier op voorsprong had getild. Thomas Meunier mocht ruim 20 minuten invallen.

Glenn Bogaert

Ligue 1 \\ PSG \\ Nantes
 
 
Reacties.