Red Flame verlengde contract bij club en barst van de ambitie: "Proberen Champions League te halen"

15 januari 2018 17:03

Red Flame Tine Schryvers kreeg een contractverlenging bij Kristianstads DFF. Vorig seizoen eindigde ze op een 5de plaats met de club en nu is de Champions League halen de grote ambitie.

Hoe verloopt Schryvers haar passage bij de Zweedse club? "Het seizoen loopt daar helemaal anders. Het is een zomercompetitie en geen wintercompetitie. We zijn het seizoen als vijfde geëindigd, wat een heel goed resultaat is met de groep die we hebben", vertelt Schryvers.

Met de kwaliteit die er aanwezig is, moet Champions League halen zeker mogelijk zijn

En voor volgend seizoen zijn de ambities ook alvast groot, zo blijkt: "Volgend jaar gaan we proberen om Champions League te halen. Met de groep die we nu hebben en de kwaliteit die er aanwezig is, moet dat zeker mogelijk zijn", aldus de Red Flame vastberaden.

Contractverlenging

Schryvers verlengde ook haar contract bij de Zweedse club, wat wil zeggen dat het vertrouwen in haar er wel is: "Ja inderdaad. Ik heb dan ook een heel zware operatie gehad in maart en dan weet je nooit of ze nog in voldoende vertrouwen in u hebben."

"Het voordeel was ook dat ik wat andere aanbiedingen had en dat ik een heel goede comeback gemaakt heb. Zeker als je ziet vanwaar ik moest komen", klonk het nog.

Ian De Coster

België
 
 
Reacties.