Chelsea-coach is vragen over Hazard beu: "Het enige wat bij Chelsea telt, is winnen"

16 januari 2018 23:17

Chelsea zit momenteel in een dipje. Het speelde twee keer op rij gelijk in de Premier League en heeft woensdag een herkansing nodig om zich tegen Norwich te plaatsen in de FA Cup. Al was Antonio Conte vooral de vragen over Eden Hazard beu.

Eden Hazard mocht de afgelopen acht wedstrijden telkens één keer de 90 minuten volmaken. Conte was de vragen over zijn sterspeler beu tijdens het persmoment voor het duel tegen Norwich van woensdag. Toen een journalist vroeg of Hazard akkoord ging met de reden voor zijn vervangingen, werd de Italiaan kwaad.

Conte baas

"Dat maakt helemaal niet uit", aldus Conte. "Ik beslis wie ik vervang en wie niet. Ik ben de coach en het is mijn taak om de beste beslissing voor de ploeg te nemen. En niét om al mijn spelers tevreden te houden", klonk het streng.

"Ik krijg elke persconferentie dezelfde vragen, namelijk: of ik niet ongerust ben dat niet al mijn spelers gelukkig zijn. Het enige wat bij Chelsea telt, is winnen. Anders kunnen we laatste eindigen en degraderen", besloot Conte.

Chelsea \\ Norwich City
 
 
 
Reacties.