Mathijssen is duidelijk over de situatie van Mignolet bij Liverpool: "Ik vrees dat het niet meer goed komt"

16 januari 2018 19:21

Heeft Simon Mignolet nog een toekomst bij Liverpool? Dat is de vraag nu de goalie zijn plaats onder de lat opnieuw kwijt is en er geruchten de ronde doen over een ruzie met coach Jürgen Klopp.

De vraag is nu natuurlijk of de Rode Duivel nog een toekomst heeft nu hij uit de ploeg is gezet door Klopp. "Ik vrees ervoor", aldus ex-doelman Jacky Mathijssen in het TVL Sportcafé. "Hij was zeer duidelijk in zijn communicatie. Dat lijkt me nu een moeilijke zaak."

Wat moet Mignolet nu doen? "Je moet het de trainer niet makkelijk maken", vindt Mathijssen. "Vluchten heeft geen zin en ruzie maken lost niets op. Hij moet nu keihard werken en laten zien dat hij uit het goede hout gesneden is. Hij heeft eigenlijk al een hele periode in deze situatie gezeten en is daar telkens uitgekomen."

Mathijssen maakte hetzelfde mee

Mathijssen spreekt uit eigen ervaring. "Ik heb het zelf meegemaakt en ben toen wel gevlucht bij Sporting Charleroi. Dat blijft je bij. De weg lag open om terug naar Racing Genk te gaan. Maar achteraf had ik misschien moeten blijven."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ STVV \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.