Serieuze kaper op de kust: 'Borussia Dortmund haalt het in strijd om Rode Duivel'


Foto: © photonews 17 januari 2018 11:36

De komende twee weken is het alle hens aan dek voor de Rode Duivels die bij hun huidige club niet of weinig aan spelen toekomen. Met oog op een WK-selectie moeten zij nu vol voor speelminuten gaan en dus een nieuwe club vinden. Eentje is alvast druk aan het solliciteren.

Michy Batshuayi heeft er nog geen gelukkige zes maanden opzitten bij Chelsea. Zo slecht zijn de statistieken van Batsman echter niet: in 22 wedstrijden kwam hij in alle competities samen ook al aan negen doelpunten.

Twee daarvan in de Premier League, in totaal verzamelde hij al 874 speelminuten. Te weinig om echt aanspraak te maken op een vaste basisstek. En dat weet de Rode Duivel maar al te goed. De voorbije weken schermde hij al met interesse uit Spanje, Sevilla leek een droombestemming voor iedereen - op uitleenbasis.

Nu springt volgens Bild echter ook Borussia Dortmund in de dans. Daar gaat Aubameyang mogelijk vertrekken en dus zoekt het team een vervanger. De Duitsers hebben Batshuayi al meermaals intensief gescout. Toen hij nog bij Marseille zat én ook afgelopen zomer.

De Duitsers maken zich sterk dat ze Batshuayi kunnen paaien, voor de Rode Duivel zou het een mooie kans zijn om bij een topclub in een andere competitie zijn kunnen te laten zien. Divock Origi doet het in Duitsland bijvoorbeeld verre van slecht.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Primera Division \\ Standard \\ Chelsea \\ Borussia Dortmund \\ Sevilla \\ België
 
 
 
Reacties.