Vreest Yoni Buyens, na zijn bewogen vertrek naar KV Mechelen in 2009, voor negatieve reacties van de Lierse-fans: ""Die zullen er mogelijk zijn, maar..."

18 januari 2018 15:59

Yoni Buyens zet zijn carrière verder bij Lierse SK. De middenvelder kon deze winter transfervrij vertrekken bij KRC Genk en rekende bij de Pallieters een contract tot het einde van dit seizoen.

Voor de 29-jarige Buyens is het Lisp natuurlijk geen onbekend terrein. Vanuit de Lierse-jeugd groeide hij door naar de hoofdmacht, maar in 2009 vertrok de middenvelder met slaande deuren naar rivaal KV Mechelen.

Negatieve reacties van de Lierse-fans vreest Buyens niet. "Die zullen er mogelijk zijn, maar het is aan mij om ook die mensen te overtuigen", laat de nieuwkomer in Gazet van Antwerpen weten. "Dat kan enkel met prestaties op het veld."

"Kijk, ik heb de voorbije jaren de minder prettige reacties altijd geaccepteerd. Het ware verhaal van mijn vertrek destijds is nooit boven water gekomen, maar voor mij is dat verleden tijd. Het is niet omdat er een keertje ruzie is geweest, dat je niet meer door dezelfde deur kan."

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ KRC Genk \\ Lierse SK \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.