? Daniël Termont legt uit waarom hij klacht indient, De Witte blijft fier: "Terwijl anderen nog aan het zoeken zijn hoe een stadion te realiseren"

19 januari 2018 18:14

De hele hetze rond de Ghelamco Arena en vooral het boek dat errond verschenen is, noopte de stad Gent en de Buffalo's tot het houden van een persconferentie om de transparantie te waarborgen - ook naar de media toe. Wij haalden burgemeester Termont en voorzitter De Witte voor onze camera.

"Ik denk dat we hebben voldoende hebben aangetoond dat dit stadion er binnen de lijnen van de regels is gekomen", aldus voorzitter Ivan De Witte van KAA Gent. "En dat het boek toch wel veel te ver is gegaan. Dit stadion is legaal op Europees niveau, op nationaal niveau en op stedelijk niveau."

"Er is niet buiten de lijnen gekleurd en we mogen fier zijn op ons stadion, dat we er hier in geslaagd zijn zo'n mooi project te realiseren terwijl er anderen zijn die nog aan het zoeken zijn hoe ze het moeten doen", ging de voorzitter verder.

Ook burgemeester Daniël Termont reageerde in duidelijke bewoordingen. "Alle beweringen in het boek zijn op drijfzand gebouwd. We hebben op alle vragen kunnen antwoorden", aldus de burgemeester.

Zijn volledige reactie hieronder. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Redactie

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.